Social Entrepreneurship Klausureinsicht / inspection of examination results

07.11.2016

Die Einsichtnahme zu der Klausur Social Entrepreneurship im 2. Prüfungszeitraum findet am Dienstag, den 15. November 2016, von 14:00 bis 14:30 Uhr in Raum 04 (UG) des Instituts für Betriebswirtschaftslehre statt.

Eine Einsichtnahme außerhalb dieses Termins ist nur in begründeten Ausnahmefällen möglich. Bitte wenden Sie sich in diesem Fall VOR dem Einsichtstermin an Frau Victoria Stark (vstark@bwl.uni-kiel.de).

----------

The inspection of the examination results on Social Entrepreneurship (2nd examination date) takes place on Tuesday, 15 November 2016, 14:00 to 14:30 at the Institute for Administration Research, room 04 (basement).

Please contact Ms. Victoria Stark (vstark@bwl.uni-kiel.de) before the inspection date if you are unable to attend. Please provide a justified reason for not being able to attend.